Ali Koç Fenerbahçe Başkanı Seçildı

Ali Koç Fenerbahçe Başkani Oldu

Aziz Yıldırım’ın 20 yıllık başkanlık dönemine son veren Ali Koç, Fenerbahçe’nin yeni başkanı oldu. Resmi sonuçlara göre geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklanırken oyların 16 bin 92’sini Ali Koç, 4 bin 644’ünü ise Aziz Yıldırım aldı.

Fenerbahçe, seçimli kongre ile yeni başkanı seçti… Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında geçen başkanlık seçiminde 21 bin 350’nin üzerinde üye oy kullandı. Ardından oy verme işlemi tamamlandı ve Fenerbahçe’nin yeni başkanını belirlemek üzere sayıma geçildi. Açılan sandıklar dahilinde Ali Koç hemen her sandıkta önde giderken belirli bir süre sonra Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün yanına giderek Küçük’e sarıldı. Koç, statta zafer turları atarken tebrikleri de birer birer kabul eti. Aziz Yıldırım ise oy sayımı başladıktan kısa bir süre sonra stadı terk etti.

SEÇİME REKOR KATILIM!

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği kongrede oy verme işlemi saat 10.00’da başladı ve 38 sandıkta gerçekleştirildi. Saat 17.00’de stat kapıları kapandı. Sıradaki üyelerin oy verme işleminden sonra Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük’ün talimatıyla oy sayım işlemine geçildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın seçim rengi sarı, Başkan adayı Ali Koç‘un seçim rengi ise beyazdı. 21 bin 350’nin üzerinde üye, başkanını seçti. Önceki rekor: 9380 ile 3 Kasım 2013 seçimine aitti. Geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklandı.

 

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
639 okuma
4 Haziran, 2018
admin
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?