Pasif Sohbet Odaları

Pasif Sohbet Odaları

Gunumuzde normal sekilde cinsel isteklerin daha cok oldugunu biliyoruz. Fakat bunun disinda gay lez biseksuel gibi cinsel birliktelik tercih eden kisilerde bulunmaktadir. Bu kisilerin cinsel tercihlerinin farkli olmasi toplumdan ayri ve uzak tutulmalarina sebep olmaktadir. SohbetBizden.Net sunucusu olarak bizler toplumda kendilerinden ayri tutulmak istenen bu kisiler icin Pasif Gay Sohbet odalarini acmis bulunmaktayiz. Bu sohbet odasina istedikleri sekile pc uzerinden laptop veya tablet ile en onemlisi ise mobil olarak cep telefonlarindan cok rahatca giris yapabilmelerini sagladik.

Sunucumuza gay aktif gay yada pasif gay olarak yapmis oldugunu nickleriniz ile cinselsohbet odasina yonlendirilecek ve ordaki sizler gibi cinsel farkliliklar yasayan bir cok kisi ile tanisma sansi yakalayacaksiniz. Eger gay bildirimli nickler degilde normal nicklerle giris yapti iseniz diger global kanallardada bulunabilecek ve her turlu sunucu uzerinde oyun gibi sohbet gibi radyo gibi olan aktivitelerdende yararlanabileceksiniz. Kisileri cinsel tercihleri ile degilde kisilikleri ile ayirmak gerektini kanisinda olan birisi olarak toplumdan ne kadar uzak ve dıslanmis olsanizda bizler sizler icin asla oyle bir sey dusunmuyor ve kapilarimizi sizlere aciyoruz..:)

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
4.052 okuma
28 Mart, 2018
admin
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?