Muz Maskesile Kuru Ve Yıpranmış Saçlara Son!

Kuru ve yıpranmış saçlarınız için çözüm, sadece saç kırıklarını aldırmak değil tabii ki. Saçlarınıza bakım yapacak maskeleri de uygulamanızda fayda var.
Muz maskesiyle kuru ve yıpranmış saçlara son!

Maskenin faydaları ise: Kuru yıpranmış saçları düzeltir. Saç köklerini güçlendirir ve kuru saçları besler. Sağlıklı saçları ve saç derisine yardımcı olur. Saçın yağını dengeler. Eğer kuru ve yıpranmış saçlarınızdan şikayetçiyseniz sizler için bir önerimiz var. Yapılışı oldukça basit bu maskenin içinde bulunan muzlar ve hindistan cevizleri muhteşem güzellik meyveleridir ve içleri potasyum vitamin, antioksidan ve doğal yağlarla doludur. Saçlarınızdaki kırılmaları önler ve saçlarınızı güçlendirir. Doğal saçın esnekliğini korumanıza yardımcı olur ve saçınızı hareketli ve sağlıklı gösterir.

Tüm yapmanız gerekenler:

1 muz
1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı bal

Yapılışı: 1 adet ezilmiş muzu, bal, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağıyla karıştırın. İyice karıştığından emin olduktan sonra tüm saçınıza sürün. 15-30 dakika saçınızda beklettikten sonra saçınızı iyice yıkayın.

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
756 okuma
27 Ocak, 2018
admin
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?