Elcin Sangu Biyografisi

Yaz ekranlarına damgasını vuran Kiralık Aşk’ın tatlı kızı Defne kimdir? İşte Tüm Detaylar
Ekranların sevilen yüzü olma yolunda önemli bir yol kat etmiş olan Elçin Sangu 11 Temmuz 1985 İstanbul doğumludur. İlk olarak Mersin Üniversitesinde Opera bölümünü tamamlamıştır. Sonrasında 2006 senesinde burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümünü kazanmıştır. Güzel oyuncu meslek hayatına atılmadan evvel Sahne Tozu Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı bir eğitim hayatı geçiren Elçin Sangu ardından dizilerde rol almaya başlamıştır.

2010 yılında yayınlandığı andan itibaren ses getiren Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde ilk rolünü almıştır. Burada Jale karakteriyle karşımızdadır.2 yıl sonra 2012 yılında ise Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini oynamıştır. Sonraları ise sırasıyla Bir Aşk Hikâyesi, Kurt Seyit Şura, Sevdam Alabora dizilerinde rollerini hakkıyla yerine getirerek başarılı bir şekilde canlandırmıştır. İlk başrolü ise bu yaz gösterime giren Kiralık Aşk dizisindeki Defne rolüdür. Başrolü yakışıklı oyuncu Barış Ardunç’la paylaşmaktadır. Ayrıca dizide Salih Bademci, Hatice Aslan, Sümeyye Koç gibi birçok ünlü isim daha yer almaktadır. Konusu ise izleyenleri kendine çekmeyi başaracak cinsten eğlenceli ve bir o kadar da romantik.

Elçin Sangu Nereli: İstanbul doğumlu
Elçin Sangu Yaşı: 30
Elçin Sangu Boyu: 1,69
Elçin Sangu Kilosu: 60
Elçin Sangu Göz rengi: Ela
Elçin Sangu Saç rengi: Kızıl
Elçin Sangu Sevgilisi: bilinmiyor

ELÇİN SANGU OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER
Öyle Bir Geçer Zaman Ki— Jale
Aşk Kaç Beden Giyer—Nehir
Bir Aşk Hikâyesi— Eda
Kurt Seyit Ve Şura— Güzide
Sevdam Alabora—Zeynep
Kiralık Aşk—Defne

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
969 okuma
17 Eylül, 2017
admin
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?