Mobil Sohbet – Samimi Chat

ANDROİRC MOBİL SOHBET

Hızla gelişen teknoloji sayesinde Akıllı telefonlarla bizlere ulaşmanız dahada kolaylaşmıştır. Dünyanın en ücra köşelerinden bile Mobil kolaylığı ile Sohbet edebilme imkanı her an cebimizde. Eve bağlı kalmadan elimizdeki Cep telefonları ile, ister işyerimizde, ister dışarda, ister bir parktaki bankta otururken, isterseniz evinizdeki yatağınızdan kolaylıkla bizlerle Sohbetin Doruklarına ulaşabilirsiniz. Sizler için Teknolojinin sağladığı kolaylıkları sizlere aktarabilmek için, elimizden gelen çabayı göstererek Sohbetbizden.Net Sitemizi yeniliyoruz. Sohbetlerimiz Seviyeli olup hiç kimseye bir rahatsızlık verilmemektedir. Siz değerli Sohbetseverler, akıllı Telefonlarınıza Androirc programı yükleyerek, isterseniz Googleden Sohbetbizden.net yazarak bizlere ulaşabilirsiniz. Bizlerle buluşmak artık daha kolay.

NİCK ŞİFRELEME

Siz değerli Sohbet Kullanıcılarımızdan tek ricamız Nickinizi (Kullanıcı adınız)ı şifrelemenizi tavsiye ediyoruz. Kullanıcı adınızın başkaları tarafından kullanılmasını istemiyorsanız, Nickinizi mutlaka şifreleyiniz. Şifreleme işlemi birkaç saniyenizi alacaktır, yapacağınız işlem ( Örnek: /ns register şifre mail adresi ) şeklinde olmaktadır. Bir sorunla karşılaiırsanız görevli arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz. Şifrelemediğiniz Nickinizden Yönetim sorumlu değildir.

SOHBETE GİRİŞ

Bizlerle buluşabilmek için yapacağınız işlem, Sohbet Girişi’ne tıklayıp Kullanıcı adınızı yazarak ve Doyumsuz Sohbet‘lerle birlikte Müzik ziyafeti eşliğinde Hoş vakitler geçirebilirsiniz. Zamanınızın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Sizleri aramızda görmek bizleri mutlu eder. Haydi ne bekliyorsunuz, Buyurun Sohbetbizden.Net sizleri bekliyor…

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
638 okuma
25 Nisan, 2018

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?