Cagtay Ulusoy Biyograsifi

23 Eylül 1990, İstanbul Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

2010 yılında Best Model Of Turkey birincisi oldu. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağatay Ulusoy aynı zamanda Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başladı.

Ayrıca, oyuncu Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün sanat okulu Akademi 35 Buçuk’da oyunculuk dersi aldı. Oyunculuk kariyerine Show TV’de 2011’de yayınlanmaya başlanmış olan “Adını Feriha Koydum” adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile adım attı. Diziye devam ederken 2011 yılında “Anadolu Kartalları” filminde de başrol oynadı. Filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni toplamıştır.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Ece Yörenç’in senaryosunu yazdığı ve 2013-2015 Star TV’de yayınlanan “Medcezir” adlı TV dizide “Yaman Koper” karakteri ile başrol oynadı.

Yine Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Yıldırım Türker’in senaryosunu yazdığı “Delibal” adlı sinema filminde “Barış” karakteri ile başrolü oynadı.

Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye’nin köklü jean firmalarından Colin’s ile 2016 yılında gerçekleştirdi. Firmanın marka yüzü oldu.

2016 yılının sonunda Ay Yapım imzalı, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğinde çekilen “İçerde” adlı dizide Sarp karakterini canlandırıyor.

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
1.051 okuma
5 Ağustos, 2017
admin
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?