Seviyeli Sohbet

 

 

Degerli kullanicilarimiz Sizlere daha önce  sohbet ile ilgili bir çok yazı paylaştık.Şimdiki yazımızda Seviyeli Sohbet’in önemine değineceğiz.Google aramalarında faaliyet gösteren ve bu hizmeti veren bir çok site var. Bu sunucuların sahipleri ve yöneticileri sitelerine hit sağlayabilmek ve seviyeli sohbet odaları‘nı daha kalabalık ve daha hareketli yapabilmek adına gece gündüz çalışmaktadırlar. Kimisi bu mucadelede istediğini almakta kimiside olmayacağını anlayıp sitelerini kapatmaktadır. Ama dediğim gibi insanlarda tek bir istek hakimdir. Büyük, kalabalık, eğlenceli bir seviyeli sohbet sitesi. Sadece sunucularını userle doldurmak istemektedirler. Bunun altında hiç şüpesiz para kazanma ve verilen emeği ticarete dönüştürme düşüncesi hakimdir.Dolduğu zamanda kalabalık ama seviye den yoksun bir yer olmakta ve adam akıllı sohbet etmek isteyen kullanıcılar hüsrana uğramaktadır. Ve bu tip siteler hiti yüksek olduğunda kanal kiralayan, admin oper kiralayan ticarethanelere dönüşmektedirler.

Günün stresinden bunalmış ve kafa dağıtmak hatta eğlenmek isteyen bir kullanıcı düşünün. Ama bunu saygı ve sevgi cercevesinde yapmak istiyor. Google da arama butonuna  Seviyeli sohbetle ilgili birşey yazıyor ve ilk çıkan siteye giriş yapıyor. Hele ki bayansa bir anda özeli doluyor çirkin mesajlar arkadaşlık teklifleri vs.. Bu durumda anında o sayfayı kapatıyor ve cıkıyor. Biz bunlara olanak vermemek adına kaliteli ve seviyeli sohbet ilkesiyle yola cıktık. Ekibimizle kullanıcılara güzel bir ortam sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.seviyeli sohbet sitemizde mobil sohbetimizde aktiftir

 

Bir önceki yazımda « makalem ilgini çekebilir. Okumak istermisin ?
yorum yok
1.218 okuma
18 Temmuz, 2017
admin
admin

Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin makale yazarlığı yapar. Site web editörü olan admin.


300x250 reklam

Yorumlar



Bir Yorum Yazmak İstermisiniz ?